Kevätuutta!

Tänään liikkeeseen tulleet tuotteet saavat kaipaamaan entistä enemmän aurinkoa ja avoimia vesiä!
Lue lisää

Lomapäivä

Lomailen lauantain 1.7. ja liike on suljettuna!
Aurinkoista viikonloppua!
Lue lisää

Pehmeitä paketteja

Lahjoja annetaan ja saadaan ympäri vuoden, ihanat yöasut ja aamutakit ovat varmasti haluttuja pehmeitä paketteja niin antaa kuin saada. Ja ihan "vain" itsellekin voi ostaa pehmeyttä ja pyytää se kauniiseen pakettin :)
Lue lisää

Vappu

Huhtikuun viimeistä päivää mennään...
Lue lisää

Syksyn Hullu Yö

On taas aika syksyn Huittisten Hullun Yön. Lähde sinäkin löytämään huittislaisten kauppiaitten parhaat tarjoukset, nauttimaan tapahtuman monenlaisesta ohjelmallisesta annista ja herkuttelemaan hyvällä ruoalla. Olet lämpimästi tervetullut!
Lue lisää

Pehmeitä paketteja pukinkonttiin

Nyt kipin kapin hakemaan pehmeitä paketteja joulukuusen alle. Koko aamutakki- ja yöasuvarasto myydään pois 30% alennuksella. Tarjous on voimassa jouluun saakka mutta niinhän se aina on, että parhaat menee ensimmäisenä...
Lue lisää

Joulukuu jo!!!

Sitä vaan yhtenä aamuna herää ja huomaa joulun olevan taas askeleen lähempänä...
Lue lisää

Felina Pure Balance

Felinan Pure Balance spacer -liivi on liikkeeni suosikkiliivejä. Nyt liivistä on saatavilla uusi, upea väri, Deep Ocean. Mutta vain nopeimmille...
Lue lisää

Hullu yö

Perjantaina on jälleen aika tämän kevään Hullun Yön.
Lue lisää

Hullu Yö

Huittisten Hullu Yö on jälleen tulossa - vahvempana ja vilkkaampana kuin koskaan ennen!
Lue lisää

Synttäriviikko

Kivijalkaliike Sarden Tyylituunaamo täyttää 3 vuotta! Samalla viikolla juhlistamme myös Naistenpäivää. Sydämellisesti tervetuloa ystävällisen palvelun alusasuliikkeeseen :)
Lue lisää

Syysuutta

Syksy on saapunut ja sen myötä uutta tavaraa Tyylituunaamoon
Lue lisää

Hullu Yö

Se on jälleen täällä.  Huittisten Hullu Yö. Ja mikä parasta, vietämme sitä upeassa syyssäässä, kauniissa auringonpaisteessa
Lue lisää

Tramonten tilaus lähdössä

Pitkä odotus on päättynyt ja Tramonten tilaus on lähdössä.  Nyt niitä taas saa! Tramonten "maailman parhaita" mikrokuitupikkareita!  Eikä pelkästään mikrokuitualushousuja, vaan myös pehmeitä ja mukavia modaalituotteita näyttävällä pitsillä tai ilman.
Lue lisää

Tuunaamon Tyynet treenaa

Tuntuuko sinusta siltä, että "jotain tarttis tehdä? Kesän jälkeen on olo vähän vetämätön eikä liikuntakaan meinaa ottaa luistaakseen. Tule Tyyneksi muiden Tyynejen joukkoon!
Lue lisää

AVANTOON TAI AURINKOON...

Oletko menossa avantouinnille, aurinkomatkalle tai kylpylään? Lähde Tyylituunaamon kautta, uima-asuvalikoima on nyt runsaimmillaan :)
Lue lisää

Joulua odotellessa

Joulu lähestyy jälleen hurjaa vauhtia. Lahjarumba on pian hektisimmillään. Mitäpä jos tänä vuonna pääsisitkin helpolla ja poikkeaisit Tyylituunaamossa hakemassa perheen naisväelle pehmeät paketit tai "kovimmat" lahjakortit  :)
Lue lisää

Heinäkuu ja helle....

Ihana heinäkuu ja helle. Lämpimät uimavedet, aurinkoiset hellepäivät..... Niin, niinhän sitä voisi olettaa mutta tämä kesä on kyllä ollut aika erikoinen :/
Lue lisää

Elämää Hullun Yön jälkeen

Huittisten Hullu Yö on jo käsite. Se saa ihmiset liikkeelle kauempaakin ja kuinka hienoa onkaan nähdä Huittisten keskusta täynnä iloisia ihmisiä ja elämää.
Lue lisää

HULLU YÖ

Perinteinen Huittisten Hullu Yö lähestyy vinhaa vahtia. Viikon päästä perjantaina on täysi tohina päällä.
Lue lisää

Kevät

Tänä vuonna kevät on ollut todella oikukas. Eikö talvi ole tahtonut irrottaa otettaan vai mistä johtuu laidasta laitaan heittelevät säät.
Lue lisää

Ikkunateipit paikoillaan

Vihdoin olen saanut myös liikkeen ikkunateippaukset paikoilleen. Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin. Hyvältä näyttää! 

Tervetuloa palveltavaksi ja hyville alusasuostoksille!
Lue lisää

Huittisten joulunavaus 2.12.

Huittisten virallinen joulunavauspäivä on perjantai 2.12. Kaupat ovat auki hieman myöhempään ja pankkiaukiolla on ohjelmaa klo 18:00 alkaen. Koko kaupunkin on täynnä hyviä tarjouksia :)
Lue lisää

UUSIA LIIVEJÄ SAAPUNUT

Tummia liivejä on kaivattu ja nyt niitä on saatu erä pariakin mallia. Myös Marie Jo'n Avero upeassa uutuusvärissään saapui myymälään. Edelleen on hyvä valikoima PrimaDonnan Deauville-liiviä, syksyn ruby gold -värissä!
Lue lisää

Hullu yö huittisissa

Hullua Yötä vietetään jälleen Huittisissa perjantaina 30.9. Tällöin liikkeet ovat auki aamusta iltamyöhään. Tänä vuonna uutena ohjelmanumerona on Muukalaissuunnistus, jolloin passiin haetaan leimoja eri yrityksistä ja täyteen leimattu passi osallistuu arvontaan.
Lue lisää

Kiinteistöä remontoidaan

Vuokranantajani Osuuspankki, remontoi kiinteistöä uusimalla sen viemäröinnin. Tämä käsittää kaivuutyöt liiketilojen ulkopuolella sekä myöhemmin myös liikkeiden sisätilojen remontoinnin.
Lue lisää