Sä oot silkkii, mun sylissäni...

Muotimaailman suunnittelijoiden sanoin aito silkki, tuo ihana kuitumaailman helmi, merkitsee vartalolle samaa kuin timantit käsille. Tai että silkkikankaiden parissa työskentely on kuin kukkien kasvattamista. Silkin sanotaan myös hengittävän samaan tahtiin kuin ihmisihon. Onko siis ihme, että silkin sanotaan olevan maailman ihanin vaatetusmateriaali

Olen suunnittelemassa Lady Avenuen silkkitilausta. Jos sinua kiinnostaa tilata itsellesi jotain, olethan yhteydessä mahdollisimman pian!

Kuvissa on silkkijerseyneuloksesta valmistettuja alus- ja yöasuja. Aivan käsittämättömän ihana materiaali on tämä silkkineulos. Varastovärit ovat kaikissa musta ja luonnonvalkoinen mutta useammasta löytyy myös navy (sininen), graphite (harmaa) ja coffee (kahvinruskea), joistain lisäksi myös aubergine (munakoiso), skin (iho) ja fuksia. Koot pääosin XS - XXL.

Silkkijerseyn lisäksi tarjolla on monia erilaisia tuotteita perinteisestä kudotusta silkkikankaasta. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja lähetän pyydettäessä kuvia sinua kiinnostavista tuotteista.

Matka ei myöskään ole este hankkia näitä ihanuuksia. Lähetän mielelläni kauemmaksikin.  Ihana lahja itselle, äidille, vaimolle, ystävälle, Pirkolle... Pakkaan myös nättiin lahjapakettiin tarvittaessa.

Silkkiterveisin,
Sari

PS. Lady Avenue valmistaa myös miellyttäviä bambukuituisia alus- ja yöasuja. Mikäli olet kiinnostunut näistä, olehan yhteydessä. Tilaus lähtee samaan aikaan silkkitilauksen kanssa!
Edellinen
Vuosi on vaihtunut
Seuraava
villa-silkki lämmittää

Lisää kommentti

Email again: