villa-silkki lämmittää

Molempien materiaalien ihanat ominaisuudet nyt samassa paketissa
Tuossa aikaisemmin kerroin suunnittelevani silkkitilausta. Jonkin verran on siihen jo tilauksia teiltä saapunutkin mutta vielä ehtii hyvin. Helmikuun alkupuolella vasta lähtee tilaus eteenpäin.

Nyt on tekeillä myös kotimaisen Tamsilkin villa-silkki -tilaus. Kiinnostaako esim. villa-silkkinen (85% merinovillaa, 15% silkkiä) kerrasto jossa paidan pääntie voi olla pitsillä (v-aukko) tai ilman (o-aukko)? Väreinä ovat musta, luonnonvalkoinen tai harmaa, koot S - XXL. Erinomaisen lämmin kerrasto, joka on joustavaa neulosta ja omaa kaikki villan ja silkin hyvät ominaisuudet. Yläosavaihtoehdoiksi sopivat myös o-aukkoinen tai pitsillä somistettu v-aukkoinen, lyhythihainen t-paitamalli.

Villa-silkeistä löytyy myös miesten kerrasto. Värinä on musta ja koot S - XXL. Miesten mallissa housu on aukoton ja paidassa ei ole pitsivaihtoehtoa pääntiellä. Materiaali on sama kuin naisten mallissa.

Myös unisex-mallista villa-silkkistä lahjehousua löytyy. Sopii siis molemmille, naisille ja miehille. Värinä musta, koot S -XXL. Naisille myös lahjehousu, jossa lahkeensuussa pitsi.

Pyydä tarvittaessa lisätietoja. Tämäkin tilaus lähdössä helmikuun alkupuolella.Edellinen
Sä oot silkkii, mun sylissäni...
Seuraava
Naistenilta

Lisää kommentti

Email again: