Kevätuutta ja uudet aukioloajat

Kevät tulee hurjaa vauhtia tästä karmeasta koronapandemiasta huolimatta.
Elämme erikoista ja pelottavaakin aikaa. Maailmalla ärhäkkäästi leviävä koronavirus on lähestulkoon lamauttanut koko maailman emmekä tiedä koska tämä poikkeustila päättyy ja saamme palata normaaliin elämäämme. Toivoa on hyvä pitää yllä ja positiivista mielialaa, ne varmasti osaltaan auttavat meitä ponnistellessamme tämän ajan yli.

Pienet yritykset ja yrittäjät ovat nyt isossa pulassa. Kulut juoksevat mutta asiakkaita ei ole. Kaupungin kadut huutavat tyhjyyttään. Jotain pientä menee postin välityksellä mutta sillä ei vielä tilannetta pelasteta. Nettikaupan perustaminen maksaa rahaa, tuleeko se kannattamaan, saako tarpeeksi tilauksia... Kaikenlaiset ajatukset pyörivät pienyrittäjän päässä.

Viime syksynä tilatut tavarat tulevat kuin "Manulle illallinen" ja niiden myötä tietenkin myös laskut. Nyt tarvittaisiin myyntiä jotta tästä jotenkin eteenpäin päästäisiin. Niinpä tällä hetkellä postitan tuotteita, kuljetan Huittisten alueella kotiin, myös kotisovitukseen, markkinoin lahjakortteja, järjestän yksityisen ostoshetken liikkeessäni sitä haluaville, jne. Mietithän sinäkin olisiko sinulla jotain tarpeita joihin voisit panostaa juuri nyt? Nyt jos koskaan, pieni toimija tarvitsee juuri sinun apuasi.

Alla kuvia kevään jo tulleista uutuuksista. Toivottavasti löydät jotain mieleistä ja saan laittaa sinulle postia tulemaan, tuoda paketin kotiovellesi tai toivottaa sinut tervetulleeksi liikkeeseeni. Liikkeen aukioloajat toistaiseksi ovat:

- ti - pe klo 12 - 17:00, la 10 - 13:00
Päivittelen näitä sitten uudelleen tarvittaessa!

Pidetään yhdessä pyörät pyörimässä ja luotetaan tulevaisuuteen :)


Edellinen
Naistenilta
Seuraava
Helatorstai

Lisää kommentti

Email again: