Tekniset kerrastot tilattavissa

Tuiskuista torstaipäivää!
Talvi on tähän mennessä näyttänyt itsestään mitä moninaisempia puolia ja oikeanlaiselta pukeutumiselta vaaditaan paljon. Itse käytän ulkoillessani ihoa vasten Hanna Stylen teknistä kerrastoa ja sen päällä lämmittävää fleecekerrastoa. Tämän jälkeen kun laittaa ylleen tuulenpitävän talvitakin ja -housut, niin kyllä tarkenee isommissakin pakkaslukemissa.

Ja nyt niitä taas saa eli ensi viikolla on lähdössä teknisten kerrastojen tilaus. Kerrastojen lisäksi tilattavissa on myös todella hyvät polvimittaiset, lämpimät sukat ja balaclava eli kypärämyssy. Itselläni nämä sukat ovat ihan jatkuvassa käytössä ja ovat kyllä todella hyvät ja miellyttävät, sekä ennenkaikkea lämpimät. Kypärämyssy löytyy myös pipon alta ja suojaa mukavasti poskia ja leukaa.

Kerrastot sisältävät 50 % PA, 25 % merinovillaa, 20 % PE ja 5 % EL.
Miehille värit musta, sininen ja mustanharmaa, koot s/m, m/l, l/xl ja xxl.
Naisille tarjolla värit musta tai sininen ja koot s/m, m/l ja l/xl.
Hinta 50,00 e/kpl (paita tai housu). Ottaessasi koko kerraston, hinta on 90,00 e/kerrasto.

Sukat ovat musta-harmaa-punaiset ja materiaali on 40 % merinovillaa, 40 % PAN, 15 % PA, 5 % EL. Koot 35 - 38, 39 - 42 ja 43 - 46. Sukkien hinta on 29,00 e/pari.

Balaclavassa värit sininen ja harmaan-musta. Koot s/m ja l/xl. Materiaali 50 % PA, 25 % merinovilla, 20 % PE, 5 % EL. Hinta 24,00 e.

Tiedustelut puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä, messengerillä, whatsapilla tai poikkeamalla kaupalla (ti - pe 12 - 17:00, la 10 - 13:00).

Mikäli mielit jotain näistä, olethan yhteydessä viimeistään keskiviikkona 24.1.

Mukavaa talven jatkoa, muista pukeutua kelin mukaan!Edellinen
Uusi vuosi 2024
Seuraava
Kevätuutta!

Lisää kommentti

Email again: