Vielä on kesää jäljellä...

Beige/hiekka/cafe latte/nude/toffee... Monta nimeä "samalla" värillä!
Beige, ja miksi sitä halutaankin kutsua, on värinä ajaton ja erittäin käyttökelpoinen. Valitettavan moni hyljeksii sitä, kutsuen sitä "mummoväriksi", mikä johtuu arvatenkin siitä, että ennen oli värivaihtoehdot vähissä ja suurimmaksi osaksi ehkä käytettiin juuri tuota beigeä. Eikä alusasutkaan olleet "ennenvanhaan" ehkä niin kauniita, mitä ovat nyt.

Mutta siis tuo beige, nudeksi, hiekaksi, cafe latteksi ja moniksi muiksikin kutsuttu on erinomaisen hyvä väri alusasuihin. Se ei näy vaaleankaan vaatteen alta, eikä ole herkkä imemään koneessa itseensä muita värejä. Moni laittaa valkoisen puseron alle valkoiset liivit, jotka kyllä näkyvät mutta tämä parjattu beigehän ei sieltä näy. Jos kuulut niihin, jotka väriä ylenkatsovat, suosittelen ajattelemaan uudelleen - tämä väri on aivan huippu. Tylsyydestään huolimatta :D

Myymälässä on tälläkin hetkellä hyvä valikoima beigejä ja vaaleita liivejä. Löytyy kaarituellista ja kaarituetonta, topattua ja toppaamatonta, sileää ja pitsillistä. Tulehan sovittamaan. Vielä on kesää jäljellä ja esim. sileille beigeille t-paitaliiveille käyttöä!


Edellinen
perjantaipoisto
Seuraava
Tramontea joka lähtöön...

Lisää kommentti

Email again: