Felina Pure Balance

Felinan Pure Balance spacer -liivi on liikkeeni suosikkiliivejä. Nyt liivistä on saatavilla uusi, upea väri, Deep Ocean. Mutta vain nopeimmille...
Suuren suosion saavuttanutta Felinan Pure Balance -liiviä saa vuoden ympäri varastoväreissä valkoinen, hiekka ja musta. Tänä syksynä markkinoille tuotiin upea Deep Ocean -väri eli ajaton tummansininen. Liiviä löytyy ympäryksistä 75 - 105 ja kupeista B - G. Hinta on 87 euroa.

Spacer materiaali on miellyttävää ihoa vasten ja siirtää kosteutta pois iholta. Liivin tukevat olkaimet ovat myös saaneet kiitosta käyttäjiltä. Liivissä on kaarituet ja sitä saa toki tämänkin tilauksen yhteydessä myös em. varastoväreissä. Kaaretonta versiota löytyy vain väreissä valkoinen ja hiekka. 

Sinulla on mahdollisuus tilata tätä liiviä laittamalla viestiä minulle viimeistään sunnuntaina 1.9. Laitan tilauksen menemään heti maanantaina. Liiviin on saatavilla myös kuvan housumalli, josta kokoja 38 - 50, hinta 39 euroa.

Viestin voit lähettää minulle osoitteeseen tyylituunaamo@gmail.com, Facebookin kautta tai tekstaamalla / soittamalla numeroon 044 9965 099.


Edellinen
Vielä on kesää jäljellä
Seuraava
Joulukuu jo!!!

Lisää kommentti

Email again: