Tramonten tukkupakkaustilaus

Kyllä vaan, se on täällä jälleen eli vuosi on kulunut ja on aika uusia vaatekaapin sisältöä.

JIPPIJAIJAIJIPPIJIPPIJAA,

on taas aika Tramonten tukkupakkaustarjouksen!!!

Kuvissa suosituimmat tukkupakkaustuotteet ja jos tulee mieleesi joku muu Tramonten tuote, tai tuote jollaista olet etsinyt, laita viestiä niin katsotaan löytyykö.

HUOM! Kuvissa myös miesten bokseri (tukkupakkauksen hinta 96 e) ja lahkeeton alushousu (tukkupakkauksen hinta 84 e) on saatavilla. Bokserissa koot s/m, l/xl ja xxl, lahkeettomassa s/m ja l/xl. Bokseria löytyy myös värilajitelmana pojille, koot xxs (4-8 -vuotialle) ja xs (8-12 -vuotialle). Bokseri käy hyvin myös tytöille. Tukkupakkauksen hinta on 60 e.

Systeemihän on se, että tukkupakkaukseen saat 6 kpl samanmallista ja -kokoista tuotetta, 2 eri värissä. Pakkauksesta maksat 5 kpl hinnan ja jos maksat tilauksen etukäteen, saat vielä lisäksi 5% alennuksen paketistasi.

Tilaukset minulle soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla, messengerillä, whatsapilla tai ihan kasvokkain kertomalla,
KESKIVIIKKOON 26.7. klo 17:00 MENNESSÄ!!!!!

Pidätän oikeuden värimuutoksiin varaston saatavuuden mukaan!

Tuotteet voi noutaa liikkeestäni tai voin lähettää ne. Tällöin lisätään lähetyskulut!

Tramonten tuotteisiin voit tutustua os:
https://tramonte.it/collezione/
Valitettavasti mikrokuitutuotteista ei ole kuvia mutta muista kylläkin. Käy tutustumassa ja ole yhtydessä mikäli haluat lisätietoa jostain.

Tätä on odotettu! Tilaa oma pakkauksesi niin ei tarvitse kärvistellä taas vuotta ilman.

No, tokihan myymälässä on tuotteita myynnissä ihan yksittäin jos tukkupakkaus on liikaa.

 
Värimalleja
Värimalleja
Värimalleja
Värimalleja
Leyla, normikorkea mikrokuituhousu. "Se suosituin malli". Värejä mm. valkoinen, musta, beige, tummansininen, nutria, pinkki, vaaleanharmaa, vedenvihreä, oranssi, koralli, fuksia, laventeli, liila merensininen, turkoosi, vanha roosa, tiffany, punainen, mokka, tummanharmaa, luumu, viininpunainen. Koot s/m ja l/xl. Musta, valkoinen ja beige myös koossa xxl. Tukkupakkauksen hinta 84 e.

Pandora, korkea mikrokuituhousu. Värit valkoinen, beige ja musta. Koot s/m, l/xl ja xxl. Tukkupakkauksen hinta 96 e.
Altea, matala mikrokuituhousu. Värejä mm. valkoinen, musta, beige, tummansininen, nutria, pinkki, vaaleanharmaa, vedenvihreä, oranssi, koralli, fuksia, laventeli, liila merensininen, turkoosi, vanha roosa, keltainen, tiffany, punainen, mokka, tummanharmaa, luumu, viininpunainen, violetti. Koot s/m ja l/xl. Tukkupakkauksen hinta 60 e.
Trevis-string, mikrokuitua (kuvassa etummaisena). Värejä mm. valkoinen, musta, beige, tummansininen, pinkki, oranssi, liila, turkoosi, keltainen, punainen, luumu. Koot s/m ja l/xl. Tukkupakkauksen hinta 48 e.
Boxerino, lahkellinen normikorkea mikrokuituhousu. Värejä mm. valkoinen, musta, beige, tummansininen, nutria, pinkki, oranssi, fuksia, laventeli, liila, merensininen, vanha roosa, keltainen, tiffany, puna inen, luumu. Koot s/m ja l/xl. Tukkupakkauksen hinta 84 e.
Modaalituotteista löytyy aluspaitoja, alushousuja, yöpaitoja, legginsejä ym. Näitä voit tilata yksitellen normaalihinnoin, 5% etukäteisalennus myönnetään kuitenkin. Katso valikoima os:
https://tramonte.it/product-category/modal/Edellinen
Lomapäivä
Seuraava
Hullu Yö

Lisää kommentti

Email again: