LOMAPÄIVÄ JA DEAUVILLEN UUSI VÄRI

Yksinyrittäjä ottaa päivän sieltä täältä kesällä, varsinaista kesälomaa ei voi pitää.
Tiedätte varmaan tunteen kun jotain kivaa tapahtuu niin silloin pitää antaa mennä ja nauttia hetkestä.

Yksinyrittäjänä minulla ei juuri kesälomaa ole mutta muutaman päivän sieltä täältä ajattelin lomaa pitää. Huomenna piti tulla normisti töihin mutta sitten sain tietää että saamme neiti Kesäheinän, Emman, luoksemme koko viikonlopuksi. Pitäähän sitä silloin tarttua hetkeen ja viettää aikaa hänen kanssaan.

En ole itse mummu mutta Emma on kummityttäreni lapsi ja hänen kauttaan olen hieman tuota kehuttua mummoutta päässyt 11 vuoden aikana kokemaan. Toivonkin, että ainakin te mummuksi päässeet ymmärrätte että eihän siinä sitten millään töihin ehdi.

Lauantaina 16.7. siis lomailen!

Muistakaahan laittaa mikrokuitutilaukset minulle viimeistään tiistaina 19.7. (Sarin nimipäivä muuten)! Jos asiasta on jotain kysyttävää, vastaan kyllä puhelimeen ja viesteihin.

Ja katsokaapas mikä uusi väri tuli PrimaDonnan Deauvillestä! Paradise Green on nimi ja huikean kaunis on. Poikkea ensi viikolla sovittamaan ja katsomaan löytyykö kokoasi. Jos ei, tilataan!

Oikein ihanaa viikonloppua sinulle! Nautitaan elosta ja olosta vaikka kelit vähän viilenivätkin. Emman ja minun sauna- ja uintikäyntejä ei haittaa yhtään vaikka vähän satelisikin.


Edellinen
Tramonten tukkupakkaustarjous
Seuraava
Pari kesälomapäivää

Lisää kommentti

Email again: