Tramonten tukkupakkaustarjous

Vuoden odotetuin hetki on jälleen käsillä ja pääset tilaamaan tukkupakkauksittain ihania Tramonten mikrokuitualushousuja.
Tukkupakkauksessa on 6 kpl samankokoista ja samaa mallia olevaa housua. Pakkaukseen voit valita kahta (2) eri väriä, 3 yhtä ja 3 toista. Tukkupakkauksen 6 tuotetta saat 5 hinnalla. Lisäksi saat 5 % alennuksen tilauksesi loppusummasta, jos maksat tilaamasi tavarat etukäteen, viimeistään 19.7. Hinta noudettuna myymälästä, postitettaessa lisätään toimituskulut.

Alla esimerkkejä Tramonten alushousuista sekä muista tuotteista, joita voit myös halutessasi tilata. Käy kurkkaamassa www.tramonte.it  niin näet mitä kaikkea valikoimasta löytyykään.

Tilaukset viimeistään tiistaina 19.7.2022 klo 12:00 mennessä sähköpostilla, tekstiviestillä, soittamalla, Facebookin kautta tai ihan poikkeamalla myymälässä (avoinna ti - pe klo 12 - 17:00, la 10 - 13:00).

Naisten alushousut (kuvissa) ovat nimeltään matalimmasta alkaen:
- Trevis, stringhousu, koot s/m ja l/xl. Useita eri värejä.
- Althea, matala perushousu, koot s/m ja l/xl. Useita eri värejä.
- Leyla, korkeampi perushousu (myydyin), koot s/m ja l/xl. Mustasta, valkoisesta ja beigestä myös xxl. Useita eri värejä.
- Pandora, korkea perushousu, koot s/m, /xl ja xxl. Vain musta, valkoinen ja beige.
Lisäksi
- Boxerino, bokserihousu, koot s/m ja l/xl. Useita eri värejä.

Myös erilaisia modaali+pitsihousuja, -paitoja, yöasuja ja alusmekkoja saatavilla ja esim. todella miellyttävät modaalilegginsit. Käy katsomassa Tramonten sivuilta ja ota yhteyttä minuun niin katsotaan mitä värejä ko. tuotteesta on saatavilla ja jos sinulla on muuta kysyttävää.

Miesten bokseri ja lahkeeton alushousu. Bokserissa koot s/m ja l/xl, useita eri värejä. Koossa xxl vain musta ja valkoinen. Lahkeeton alushousu, koot s/m ja l/xl, värit musta, valkoinen, sininen, punainen ja harmaa.
HUOM! Saatavilla myös lapselle 6 kpl bokseripakkaus eri väreissä. Koot XS (4 - 8 vuotta) tai XXS (8 - 12 vuotta).Edellinen
Juhannus
Seuraava
LOMAPÄIVÄ JA DEAUVILLEN UUSI VÄRI

Lisää kommentti

Email again: