Alusasuliike Sarde Tyylituunaamo myy Huittisten keskustassa korkealuokkaisia eurooppalaisia alusasuja. Liikkeen valikoimaan kuuluvat myös uima-asut, aamutakit ja yöasut. 

Laatumerkit, kuten Primadonna, Marie Jo, Felina, Susa, Mey, Damella, Miss Mary, Lady Avenue, MEY, Magic, takaavat tuotteiden korkean laadun ja erinomaisen käyttömukavuuden. Oman tuonnin kautta myyn italialaisen Tramonten mikrokuituja sekä modaaleja (alushousut, topit, paidat, legginsit ym.) sekä Venan rintaliivejä/alushousuja ja Hanna's Stylen muotoilevia alusasuja. 

Vaatetusalan erikoisammattitutkinnon, kaksivuotisen Pukeutumisneuvojakoulutuksen suorittaneena, tarjoan sinulle myös pukeutumisneuvojan palveluita:
- väri- ja vartaloanalyysit, tyylipersoonallisuustesti
- shoppailuapu
- oman vaatevarastosi läpikäynti (uudet hankinnat, vanhojen muodistaminen jne:)
- luennot ja esitykset esim. työporukalle, yhdistyksille, illanistujaisiin, messuille jne.

Alusasuja myyn myös kotikutsuilla tai voit tulla viettämään naisteniltaa liiketiloihini. Ole rohkeasti yhteydessä, räätälöidään sinulle ja ystävillesi mieleinen ja mielenkiintoinen tilaisuus!


Vaikutan myös Face Bookissa osoitteessa https://www.facebook.com/Sarden-Tyylituunaamo-1594631430799159/ Käyhän sivuilla ja muista painaa tykkää -nappia.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaani!

Sari Lehmus