Elämää Hullun Yön jälkeen

Huittisten Hullu Yö on jo käsite. Se saa ihmiset liikkeelle kauempaakin ja kuinka hienoa onkaan nähdä Huittisten keskusta täynnä iloisia ihmisiä ja elämää.
Sarden Tyylituunaamon Hullu Yö alkoi heti aamusta. Väkeä oli poikkesi liikkeessä tasaiseen tahtiin koko päivän, välillä oli ihan ruuhkaakin :) Teimme naapurin kukkakauppa Rentukan kanssa liikkeiden ulkopuolesta houkuttelevan laittamalla sinne vaaterekkejä ja tarjouslaatikoita sekä tietenkin upeita kukka-amppeleita. Kauppa kävikin todella kivasti.

Tyylituunaamon ulkopuolella oli kaksi tanssiesitystä joista vastasi ihana Arja. Esitykset saivatkin kivasti ihmisiä seuraamaan "vaatehuoneen siivoojan muodonmuutosta kabareetähdeksi" Esityksen nimi oli osuvasti Saappaista Salonkiin.

Iltayhdeksältä kylä alkoi pikkuhiljaa hiljentyä ja mekin Rentukan poikien kanssa laitoimme ovet kiinni. Kellon ympäri olimme palvelleet asiakkaita ja vähän jo väsykin painoi. Yhdessä totesimme että "olipa päivä". Ja niinhän se olikin, upea ja työntäyteinen päivä, jollaisen ottaisimme koska vaan uudelleen vastaan :D Lämmin kiitos kaikille liikkeessäni poikenneille ja Arjan esitystä katsomassa olleille!Edellinen
HULLU YÖ
Seuraava
Heinäkuu ja helle....

Lisää kommentti

Email again: