Mikrokuitua & modaalia Italiasta

Huippukivaa päivää sinulle!

Tramonten tilaus on valmistelun alla ja sinulla on jälleen mahdollisuus tilata tukkupakkauksittain niitä "MAAILMAN MUKAVIMPIA" MIKROKUITUALUSHOUSUJA!

Tukkupakkaustarjous tarkoittaa sitä, että tilaat 6 kpl samaa mallia ja kokoa, 5 kpl hinnalla. Voit valita pakkaukseen max. kahta eri väriä. Värejä löytyy reilusti mutta lopullinen varastosaatavuus selviää vasta tilattaessa, joten pidätän oikeuden värinmuutoksiin muiden kuin perusvärien kohdalla. Tilaukset noudetaan pääsääntöisesti myymälästä mutta vanhaan tapaan laitan paketteja tulemaan myös kauempana asuville. Postimaksut katsotaan sitten erikseen.

Mahdollisia värejä ovat mm. tummansininen, nutria, vaaleanpunainen, vaaleanharmaa, vedenvihreä, oranssi, koralli, fuksia, laventeli, lila, merensininen, turkoosi, vanha roosa, tiffanylasi, mokka, tumma harmaa, luumu, "viherpeippo", viininpunainen sekä tietysti perusvärit valkoinen, musta ja beige.

Myös miesten boksereita valikoimissa. Katso kuva alla.

Tukkupakkaustarjous koskee myös Victory-spagettiolkaintoppia. Siitä koot s/m ja l/xl ja suurinpiirtein samat värit saatavilla kuin alushousuihinkin.

Tramonte valmistaa myös ihania modaalialusasuja, joita monet teistä jo käyttävätkin. Nämä myös saatavilla mutta näistä ei tukkupakkaustarjousta vaan ne myydään yksitellen.
Käy katsomassa näitä Tramonten kotisivuilla os. https://www.tramonte.it/produzione/#.allprod Mikrokuitutuotteet eivät siellä ole mutta muista materiaaleista valmistetut tuotteet kyllä. Jos siis haluat näistä jotain, sekin onnistuu.

TILAUSAIKAA SINULLA ON MAANANTAI-ILTAAN 20.7. SAAKKA!
Laitahan viestiä tai soittele, ja jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista, vastaan niihin mielelläni.

Alla muutamia kuvia tuotteista.

Lisätietoa löydät myös Facebook-sivuiltani os. https://www.facebook.com/Sarden-Tyylituunaamo-1594631430799159/


Mikrokuituhousujen mallit stringistä maksihousuun samassa kuvassa.
Maksihousu Pandora. Koot s/m, l/xl ja xxl. Värit musta, valkoinen ja beige.
Normikorkea perushousu Leyla. Koot s/m ja l/xl. Useita eri värejä. Koko xxl, värit musta, valkoinen ja beige.
Matala perushousu Althea. Koot s/m ja l/xl. Useita eri värejä.
Bokserino, lyhyet lahkeet. Magika, lahkeeton hipsteri. Koot s/m ja l/xl. Molemmista useita eri värejä. Trevis-string. Kuvassa etummaisena. Koot s/m ja l/xl, useita eri värejä.  Miesten bokseri Play. Koot s/m ja l/xl (mahdollisesti myös xxl). Useita eri värejä.  Victory-toppi. Koot s/m ja l/xl (mahdollisesti myös xxl). Useita eri värejä.


Edellinen
Silkkiä
Seuraava
Mikrokuidut Italian Venetsiasta

Lisää kommentti

Email again: